Att konsumera som nationella insatsstyrkan

Hur skulle ditt liv se ut om du konsumerade som nationella insatsstyrkan? Vi talar såklart inte om hur ditt liv skulle se ut om du började intressera dig för benhölster, kevlarvästar och nattkikare utan istället om hur din shopping skulle se ut om du angrep den på samma sätt som de löser sina uppdrag.

 • Skulle du besöka gallerian eller webbshoppen utan att ha behovet och målet klart?
 • Skulle du starta utan att först ha gjort din hemläxa kring alternativ och priser?
 • Skulle du spontant flanera runt mellan diverse butiker eller produktkategorier?
 • Skulle du dröja dig kvar i gallerian eller webbshoppen efter att uppdraget är slutfört?

Nä, det trodde vi inte heller så om lönehelg normalt innebär shopping för dig se då till att först säkerställa behovet, exekvera effektivt och raskt återvända till högre prioriterade aktiviteter som att spendera kvalitetstid med familj och vänner! GO GO GO! :)

9 reaktion på “Att konsumera som nationella insatsstyrkan

 1. Camilla

  Intressant perspektiv! Numera tänker jag också mer och mer på hur mina val idag påverkar hur jag kommer att tänka när jag ser tillbaka på mitt liv när jag är 90. Är det val jag kommer att vara glad att jag gjorde- eller inte? Vad kommer jag sannolikt att ångra och vad kommer jag att vara nöjd med?

  Svara
  1. Herr Minimalist Inläggsförfattare

   Det låter mycket klokt, men svårt att komma ihåg när man är trött och mitt uppe i ekorrhjulet. Har du några tips? :)

Kommentera