Minimalisterna

Om oss

Bloggen Minimalisterna drivs av Elisabeth Byström och Johan Ernfors. Vi har ett brinnande intresse för både filosofin bakom och de praktiska uppsidorna med minimalism samt en ambition att förmedla dessa till omvärlden för att åstadkomma positiv förändring både på individ- och samhällsnivå.

Sedan våren 2013 kommunicerar vi våra tankar och insikter kring att leva minimalistiskt via www.minimalisterna.se. Bloggens popularitet tror vi till stor del beror på att allt fler inser att förenkling är ett effektivt verktyg för att hantera ett ständigt ökande tempo och komplexitet i vardagen samt att vår “pragmatiska svensson-minimalism” med ett både manligt och kvinnligt perspektiv känns tillgänglig för de allra flesta. Vi når även ut med vår syn på minimalism via Instagramkontot @minimalisterna.

Vi samt våra två barn bor tillsammans i en tvåa på 60 kvadratmeter strax utanför Stockholm. Om du vill komma i kontakt med oss så går det utmärkt att maila oss på info (at) minimalisterna (punkt) se eller kommentera på det inlägg som väckt din nyfikenhet.

Tack för din tid och visat intresse!