Gästbloggar hos Tink

I veckan gästbloggar vi hos appen Tink, läs gärna vårt gästinlägg ”Ett enklare liv med minimalism” som du hittar här. Där skriver vi bland annat om några av insikterna kring vardagsekonomi som vi fått under vår minimalistiska resa och mycket tack vare hjälp av appen Tink.

Dagens gäster, Minimalisterna, lever sina liv enligt principen ”less is more” – på alla sätt de kan. Kanske du också hittar ett område i vardagen som kan förenklas och du blir mer rik på livet som resultat!

Vi har kommit relativt långt i eliminerande av onödiga fysiska prylar, förenkling av vardagen samt vårt fokus på miljön men vi har mycket kvar att lära och experimentera kring när det gäller den mentala biten av minimalism. Minimalism är på många sätt som att skala en lök, varje gång vi skalar av oss ett lager hittar vi ganska snabbt ytterligare något som kan förenklas med ytterligare frihet som följd. Det är mycket av charmen och utmaningen med minimalism.

Blogginlägget i sin helhet hittar du på Tinks egen blogg här.

Du vet väl att du själv kan gästblogga hos ? Vill du berätta om hur du ser på minimalism, hur du/ni anammat rensning och minimalism i praktiken, eller problem som dykt upp längs vägen, får du gärna skriva ett blogginlägg som gästminimalist. Mer info finns här.

Kommentera