Dags för gästminimalister

Genom bloggens kommentarsfunktion har vi upptäckt att det finns massor av spännande och kloka personer med ambitioner och intresse för att leva på ett sätt som liknar vår bild av ett minimalistiskt liv. Personer som vågar tänka lite annorlunda och tar lite annorlunda beslut än majoriteten i samhället.

Men vi upplever att vi via kommentarerna bara skrapar på ytan av allt spännande som finns att berätta och kommer därför testa en ny typ av återkommande inlägg. Närmare bestämt inlägg där våra läsare får berätta lite mer om sig själva och sina livsval.

Det spelar ingen roll om du är en minimalist i startgroparna, en som likt oss redan kommit en bit på väg eller om du nått minimalistisk nirvana. Oavsett så är vi intresserade av att höra hur du halkade in på det minimalistiska spåret, vilka insikter och värden du upplevt under din resa, vilka problem och utmaningar du stött på längs vägen, samt om du har några tips och råd till andra aspirerande minimalister.

Texten ska helst vara längre än 500 men kortare än 1000 ord lång. Du får givetvis vara anonym men om du vill kan vi lägga ut både namn och bilder. Vår ambition är att publicera din text precis som den är och väljer vi att göra några större justeringar så får du givetvis möjlighet att godkänna dem först. Har du en blogg eller motsvarande så länkar vi gärna till den så länge innehållet är någorlunda relevant för vår bloggs läsare.

Om du har frågor kring upplägget ovan så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet nedan och när du känner dig redo att dela med dig av din historia så får du gärna mail oss direkt på vår minimalist-mail.

Det ska bli otroligt spännande att lära känna er läsare bättre! :)

6 tankar kring ”Dags för gästminimalister

  1. Fru Minimalist

   Vi har haft idén i bakhuvudet sedan vi startade bloggen för drygt ett år sedan. Nu efter drygt ett år kände vi att vi har tillräckligt många läsare för att det ska vara givande, samtidigt som många i kommentarsfältet delar med sig av intressanta berättelser och tips men där blir det ju oftast väldigt kortfattat. Ibland för kortfattat.

   Hoppas du finner även gästminimalisterna givande och inspirerande!

  1. Fru Minimalist

   Kul att du är sugen! :)

   Det mesta vi ”vill ha” står i inlägget, men jag kan skicka ett mail till dig om du uppger en korrekt e-postadress i e-postfältet när du gör en kommentar.

  1. Fru Minimalist

   Det låter spännande, vi har ingen aning om vad ”the jeanettish way” betyder, men om det har med minimalism att göra så är du varmt välkommen med ett gästinlägg! Skicka ett mail med ett utkast på text enligt anvisningar i blogginlägget.

Lämna ett svar