Badrummets favoriter

I samarbete med c/o Gerd och erbjudande till dig.

Att byta till ekologiska och svenskproducerade badrumsprodukter är ett enkelt sätt att göra ett bättre val för miljön och klimatet. För mig har det varit en flerårig process där jag testat mig fram och steg för steg hittat ekologiska favoriter. Jag har inte många produkter i mitt badrum, men de jag har är noga utvalda.

Jag har tidigare tipsat om c/o Gerds ekologiska deodoranter som både jag och sambon använt i flera år och är den enda naturliga deodoranten som fungerat för mig. Under förra året bytte de till en mer miljövänlig förpackning, men med samma innehåll – fri från parabener, aluminiumklorid, alkohol och parfym. Om dessa deodoranter även är en favorit i ditt badrumsskåp, eller om du är nyfiken på att testa, så får du just nu 20 % rabatt hos c/o Gerd med koden: Minimalisterna20

Erbjudandet gäller inte enbart deodoranter, utan hela sortimentet hos c/o Gerd från idag 3 mars och fram till söndag 6 mars 2022.

Något som jag tidigare saknat i c/o Gerds utbud är hårda tvålar, det är nämligen något vi använder hemma i badrummet men också har med oss vid resor till fjällstugor eller andra semestrar. Nu har c/o Gerd i samarbete med Malin i Ratan tagit fram tre fina ekologiska tvålar med naturliga råvaror och olika dofter. Kakaosmöret är vårdande och tillsammans med vegetabiliska oljor i tvålen så återfuktar den också huden.

En annan nyhet som c/o Gerd lanserat som jag blev väldigt nyfiken på och testat. Är deras ”raw juice” med blåbär respektive med lingon. Dryckerna innehåller inget mer än just dessa bär, förutom då massor av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Drick som de är, mixa i smoothies eller gröt, eller varför inte blanda med varmt, kallt eller kolsyrat vatten. Vi drack dem som små shotar samt mixade i smoothies till barnen.

Med koden ”Minimalisterna20” får du alltså nu 20 % rabatt hos c/o Gerd. Rabattkoden gäller hela utbudet från torsdag 3 mars till och med söndag 6 mars 2022. Koden anges i kassan under presentkort/rabattkod.

Vilken är din favoritprodukt i ditt badrum?

11 tankar kring ”Badrummets favoriter

 1. fri2032

  Tyvärr fick jag slänga mina produkter jag köpte från c/o Gerd då de hade alldeles för stark och frän doft. Förutom deodoranten, men den hade så maskulin doft (unisex jovisst) så den fick en killkompis.

  Svara
  1. Fru Minimalist Inläggsförfattare

   Jaha, oj det var tråkigt att höra! Har inte alls upplevt det och har då ändå testat igen stora delar av deras utbud av produkter.
   Jag upplever heller inte att deon doftar maskulint. Mer natur. :) Men är man van vid väldigt kvinnligt parfymerade deodoranter, kanske det blir en stor kontrast. För annars finns ju även en naturlig deodorant utan doft från c/o Gerd, men jag föredrar själv den med doft.

   För min del avvänjde jag mig med kvinnligt och konstgjort parfymerade deodoranter för ganska många år sedan, letade sedan i två års tid efter en naturlig deodorant, som även skulle funka för mig som svettas lätt och mycket. Denna från c/o Gerd var den enda som klarade testet. :)

 2. Sophie E

  Älskar deo:s från c/o Gerd, enda naturliga som håller vad de lovar!
  Toppen med rabattkoden, har bara en deodorant kvar, så nu kan jag fylla på lagret igen. :)

  Har tidigare fått tvålar från Malin i Ratan i present, tyckte de var väldigt trivsamma, både till utseende, doft och känsla!

  Svara
 3. Cattis

  Perfekt timing, min ekologisk favoritdeo har slutat tillverkas och den jag testat i stället håller absolut inte måttet. Ska genast göra en beställning. Hård tvål i badrummet är det bästa, tycker jag!

  Svara
 4. J

  Niveas ”hårda tvål” som ansiktsrengöring. Inte så dyr, men gör vad den ska och håller länge.

  Svara
 5. Katarina

  Hej! Tänkte slå till och beställa deodoranten men rabattkoden fungerar inte i kassan (och jag har inte använt koden förut). Tänkte att du kanske ville veta detta.

  Svara
  1. Fru Minimalist Inläggsförfattare

   Hej, rabattkoden gick tyvärr ut den 6 mars. Gällde mellan 3-6 mars 2022. Och jag verifierade själv att den fungerade genom att köpa ett par produkter med rabatt. :)
   Men kul att du ville testa deodoranten! Jag har ju haft samarbete med c/o Gerd tidigare då jag gillar och använder många av deras produkter, så det kanske kommer en rabattkod innan sommaren igen. Håll utkik!

Lämna ett svar