Dags för en renoverad och hållbar mobil?

I samarbete med Refurbly med erbjudande till dig.

I dessa tider är det extra viktigt att tänka på sin privatekonomi och hur vi konsumerar. Vid behov av en ”ny” mobil finns det enkla sätt att spara pengar utan att tumma på kvaliteten. Ett sådant sätt är att välja en renoverad mobiltelefon från Refurbly istället för att köpa en sprillans ny.

Kanske är det tonåringen som tjatar om en ny mobil, din tweenie som har behov av sin första mobil, eller du själv som vill ha en mobil med bättre kamera än din flera år gamla mobil.

På Refurbly har alla mobiltelefoner genomgått en grundlig inspektion och reparation av professionella servicetekniker. Du får dessutom två års garanti och 30 dagars riskfri retur på alla produkter. Genom att välja en renoverad mobil bidrar du till att minska mängden elektroniskt avfall och hjälper till att bevara våra naturresurser. Det är ett viktigt steg i rätt riktning för att skapa en mer hållbar framtid.

Som exempel skapar en iPhone 11 hela 86 kg avfall vid sin framtagning (enligt Avfall Sverige och IVL Svenska Miljöinstitutet). Hos Refurbly hittar du flera modeller från både iPhone och Samsung.

Du kan också kombinera ditt val av en renoverad mobil från Refurbly med ett billigt och miljömärkt abonnemang utan bindningstid. Ett billigt, grönt och flexibelt mobilägande helt enkelt. Dessutom ingår just nu Refurbly Care på köpet, en cirkulär mobilförsäkring som skyddar din mobiltelefon mot skador, olyckor och stöld.

För er läsare har jag en exklusiv rabattkod just nu om du har behov av en bättre begagnad mobil. Använd koden MINIMALISTERNA så får du 250 kr i rabatt när du köper en renoverad mobiltelefon från Refurbly. Besök refurbly.se för att se utbudet av mobiltelefoner och mobilabonnemang.

Skulle du kunna tänka dig att köpa en begagnad mobil?

3 tankar kring ”Dags för en renoverad och hållbar mobil?

 1. Katrin

  Kan absolut tänka mig att köpa beggad mobil. Har planerat att göra det till 14-åringen så att 10-åringen kan ärva hennes (efter att jag fått den spruckna skärmen bytt). Hur länge gäller rabattkoden?

  Svara
  1. Kim

   Kul! Den gäller tillsvidare, vi har inte satt något slutdatum på den just nu. :)
   /Kim från Refurbly

 2. Freezeman

  Har köpt iPad, iPhone och Samsung beg med garanti. iPhone har jag köpt från Swappie både till sambo och barnen. Samsung till mig från BlueCity. iPad och Mac köpt från Inrego eller Mresell. Mycket nöjd med alla inköp jag gjort, och köpt 2 år gamla modeller som vi använt tills det inte längre kommer nya uppdateringar av programvara.

  Svara

Lämna ett svar