Samarbete: Lär dig mer om hållbarhet

Detta inlägg är ett samarbete med Aktieinvest och deras Hållbarhetsskola.

I våras skrev jag en serie blogginlägg om sparande och investeringar. Två av dessa handlade om sparande kopplat till hållbarhet, vilket är något som blivit en allt viktigare parameter för mig. Numera känns hållbarhetsaspekten och vad mina pengar arbetar för dygnet runt, året runt, otroligt viktigt jämfört med för några år sedan. Och så tror jag det är för många. I likhet med att många som har ett intresse för minimalism förr eller senare blir miljö- och hållbarhetsintresserade och att den pusselbiten växer sig större med tiden.

Nu har du chansen att få en gratis snabbkurs kring just hållbart sparande och gröna investeringar. Om du är det minsta nyfiken och känner att du vill kunna ta mer medvetna och hållbara investeringsbeslut så tycker jag du ska signa upp på Aktieinvests Hållbarhetsskola. Under 7 dagar får du ett mejl där du för varje dag lär dig lite mer om hållbara investeringar, hur och vad du ska kika efter, samt hur du kan omsätta teorin i praktisk handling.

Hållbarhetsskolan med Aktieinvest signar du upp på här.

Du får då ett mejl per dag i en vecka och därefter kan jag garantera att du har mer på fötterna för att fatta klokare och mer hållbara investeringsbeslut. Jag har själv gått kursen och den är matnyttig med såväl information som konkreta tips på aktiviteter du kan utföra och analyser du kan göra för att se om dina nuvarande investeringar är hållbara eller hur investeringar du funderar på att göra ligger till.

Detta är ett samarbete med Aktieinvest och deras Hållbarhetskola.

Hur viktigt är hållbarhetsaspekten för dig när det gäller sparande och investeringar?

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Spara hållbart för en hållbar natur.

4 tankar kring ”Samarbete: Lär dig mer om hållbarhet

 1. Sophie

  Tack för tips!
  Tycker det är svårt att sålla bland information kring hållbara investeringar då de ofta kommer från företagen själva och därav inte alltid känns trovärdiga. Ska signa upp och se vad detta kan ge! :)

  Svara
 2. Moa

  Kul, jag har anmält mig! Det var perfekt tajming, jag har gått och tänkt på hur jag ska göra med mitt sparande efter att ha läst igenom vårens blogg-inlägg från er blogg, så detta passar som handen i handsken.

  Svara
 3. Johnna

  Hej igen =)
  Jag vill också tipsa om boken Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv som kommer ut i slutet av September tror jag

  https://www.bokus.com/bok/9789174248173/ett-hallbart-liv-naturskyddsforeningens-guide-till/?utm_campaign=Tradedoubler%20Link&utm_medium=Tradedoubler%20CPC&utm_source=Tradedoubler

  Jag vill även passa på att säga att det skulle vara roligt om det kom fler blogginlägg om ett hållbart vardagsliv här på bloggen. Det är alltid intressant att se hur andra gör på för sätt i vardagen för att vara lite mer miljövänliga .

  Tack för en bra blogg!
  Allt gott!
  Johnna

  Svara

Kommentera