Månadens in och ut april 2015

Då var det är dags för april månads balansräkning över vad som införskaffats och rensats ut under månaden. Totalt har vi gjort oss av med 13 och införskaffat 8 saker denna månad.

Parentesen efter respektive sak visar om vi gjort oss av med något (-) eller på ett eller annat sätt fått in en flera nya saker (+) i våra liv.

Längst ned skriver vi oftast en motivering för eventuella inköp samt även en kommentar kring vissa av de prylar vi gjort oss av med.

Herr Minimalist

 • Slipover (+1)
 • Skjorta (+1)
 • Upright (+1)
 • Bok (+1)

Fru Minimalist

 • Löparjacka (+1)
 • Löparstrumpor (-2)
 • Racercykel (-1)
 • Cykelskor (-1)
 • Cykelbyxor (-1)
 • Cykeltröja (-1)
 • Bok (-1)

Bebis Minimalist

 • Träleksak (+1)
 • Bok (+1)

Minimalisterna (gemensamt)

 • Bakform (+1)
 • Bakform (-3)
 • Muffinsform (-2)
 • Pajform (-1)

Kommentarer Herr Minimalist

En månad med fyra saker på inlistan och noll saker på utlistan känns ju lite som ett misslyckande men kläderna behövde jag och boken fick jag i gåva av Fru Minimalists far efter att jag stått och tjuvläst i den framför hans bokhylla.

Min Upright som ska hjälpa till med hållningen är däremot lite av en chansning men hjälper den mig att justera till min begynnande datanördshållning av allt för mycket skrivbordssittande så är den värd varenda krona.

Kommentarer Fru Minimalist

Jag missade visst att redovisa försäljningen av min racercykel i förra månadens in och ut, så får ta med den i april istället. Jag har under månaden dessutom gjort mig av med tillhörande cykelskor samt en cykeltröja och cykelbyxor med vaddering i rumpan, eftersom jag nu inte har någon användning heller för dessa.

Kommentarer Bebis Minimalist

Bebis minimalist har fått två presenter av vänner som kommit på besök.

Kommentarer Minimalisterna (gemensamt)

Bakformarna med non-stickbeläggning har fått lämna hemmet och en ny bakform i stål har istället fått komma in. Fru Minimalist ärvde den av min mamma som hade ett överflöd av sådana i köksskåpen.

6 tankar kring ”Månadens in och ut april 2015

  1. Hilda

   Jag har en UpRight som jag köpte för några år sedan av ungefär samma anledning som Herr Minimalist (plus att jag får ont i axlarna när jag sitter som en hösäck). Så länge jag har den på mig sitter jag faktiskt mycket bättre och får mindre ont, men tyvärr blir det alldeles för sällan av att använda den.

  2. Herr Minimalist

   Just nu har jag på den flera gånger per dag, vi får se om jag behåller disciplinen framöver.

   Jag är lite sugen på att testa att löpträna med den för bättre syreupptagning samt ha den på mig på jobbet under tex en presentation för bättre intryck. :)

Kommentera