Prylbanta nu som e-bok

Texten innehåller reklam för vår egen bok Prylbanta – Färre saker större frihet

Sedan vår bok Prylbanta släpptes för snart ett år sedan har många frågat när den kommer som e-bok. Och faktum är att den i augusti äntligen släpptes som e-bok! Den finns att läsa hos exempelvis Nextory och Storytel.

Om du läser e-boken får du gärna klicka i antalet stjärnor du vill ge den i betyg. Är du ändå mer ambitiös får du såklart gärna recensera den på andra sidor som exempelvis Bokus. Där finns redan några recensioner för dig som är nyfiken och vill läsa vad andra tycker om boken.

För dig som inte redan nyttjat erbjudandet vi haft hos Nextory så gäller fortfarande 30 dagars gratis läsning/lyssning med koden Minimalisterna (gäller för nya kunder/e-postadresser fram till 30 september 2018). Så nu har du två toppenböcker att lyssna respektive läsa i höst, ”Scener ur hjärtat” som jag skrev om här, och Prylbanta!

En naturlig följdfråga är såklart om Prylbanta kommer som ljudbok? Och det får vi se. Det krävs en hel del jobb från vår sida om så ska bli, och det är tveksamt om vi prioriterar tiden och energin just i höst då det händer mycket annat privat i livet.

Men som sagt, som e-bok finns den nu och det ligger ju helt i linje med bokens natur. Nu kan du ta del av innehållet om och om igen utan att behöva äga boken. För jag tror det kan finnas en poäng med att återkomma till delar av boken efter att ha läst den första gången. Som vi sagt många gånger; minimalism är som att skala en lök lager för lager, och när du skalat av ett par av dessa lager tar du förmodligen till dig nya delar av boken som tidigare kändes avlägset, extremt eller bara inte relevant för dig första gången.

Lycka till med prylbantningen och din minimalistiska resa! :)

5 tankar kring ”Prylbanta nu som e-bok

 1. Jennifer

  Den här kommentaren har ingenting med just det här inlägget att göra. Jag hoppas att det inte gör något :) Jag gillar att rensa bland mina saker och tänker att det är bättre att någon annan använder sakerna än att dom står oanvända hos mig. Men ibland slås jag också av tanken att det kanske är bättre att spara sakerna jag redan har köpt och har hemma för att minska min konsumtion om jag nu skulle komma på att jag nog ändå vill ha något som jag tidigare rensat ut. Har ni skrivit något inlägg om hur ni tänker om det? :)

  Svara
  1. Oskar

   Nu är ju inte jag Minimalisterna, men jag tar mig friheten att skriva ett svar här ändå. Hoppas det är ok… Jag tänker att jag kan lämna in sådana saker som du nämner till en second hand-butik (eller sälja) och om behovet uppkommer köper jag samma eller liknande saker igen på second hand-butiken eller begagnat. Den second hand-butik jag handlar mest på/lämnar saker till skänker dessutom pengarna till välgörenhet, så det blir ytterligare en vinst med detta.

  2. Fru Minimalist Inläggsförfattare

   Jag skulle vilja ge samma tips som Oskar, vilket vi även skrivit om i inlägget ”Använda Blocket som förråd” (se länk nedan). Att är det saker som du med hyfsad lätthet kan få tag på igen second hand på något sätt, eller där exakt modell/storlek etc inte är så viktigt, så är det ett jättebra tips. Att helt enkelt se Blocket och andra second hand-butiker som ditt ”lager”/förråd. :)

   http://minimalisterna.se/anvanda-blocket-som-forrad/

Lämna ett svar