Tips för att spara pengar 2024

Reklam för tjänsten Påmind.

Så här i början av året brukar en nystart infinna sig. Likaså vet vi alla att januari är en tuff månad ekonomiskt för många. Ta dessa två parametrar som ett tillfälle att tag tag i delar av din privatekonomi. Eller snarare låt företaget Påmind göra det gratis åt dig, för att spara pengar.

Påmind är en tjänst för alla oss som inte gillar att ringa och förhandla om priser, hålla koll när bolåneräntan löper ut, tillfälliga avdrag går ut eller när rabatter plötsligt slutar gälla. Och vi är garanterat många som inte vill betala onödigt mycket pengar för denna typ av tjänster. Som typiskt nog ständigt tycks ”smyghöjas” över tid. Påmind förhandlar om lägre priser på de avtal som du har.

Om Påmind inte lyckas få ett bättre erbjudande från en av dina befintliga leverantörer som du har avtal med idag. Så tar de fram bättre erbjudanden hos andra leverantörer. Dessa erbjudanden kan du sedan enkelt välja om du vill byta till eller om du vill låta bli.

Kortfattat gör du så här:
1. Skapa ett konto hos Påmind och klicka i vilka leverantörer du har på avtal och abonnemang.
2. Påmind letar och förhandlar bättre priser åt dig och visar hur mycket du kan spara genom att byta avtal eller leverantör.
3. Välj om du vill byta och få då det lägre priset, eller välj att tacka nej.

Du laddar ner och skapat användare hos Påmind här. Tjänsten är som sagt gratis för dig som användare.

Under 2023 har Påmind minskat kostnaderna med i genomsnitt 2 000 kr/person och år genom att förhandla bättre avtal. 2 000 kr kan man ju göra roligare saker för än att lägga på onödigt höga priser på försäkringar, avtal och abonnemang. Passa på att ladda ner appen Påmind, och få koll på din ekonomi och spara lite extra inför 2024!

Har du något tips för att spara pengar under 2024?

Lämna ett svar