Inspiration till en hållbar livsstil

Vi är stolta över att vara med på Greenmatch lista över 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016! Utmärkelsen ges ut för andra året i rad och syftar till att lyfta fram utvalda inspiratörer och på så sätt öka medvetenhet kring hur vi kan bygga ett hållbart samhälle.

Gå gärna in på sidan och läs vad som fick oss att välja en hållbar livsstil, du hittar svaret en bit ner i flödet på denna länk. På sidan hittar du även fler bloggar som kan inspirera inom allt från minimalism, konsumtion och downshifting till grön energi, ekologisk matlagning och smink. Gemensamt för alla nominerade är strävan efter att göra världen mer hållbar. In och låt dig inspireras och kanske hitta några nya favoritbloggar bland de nominerade! :)

minimalisterna_gm

4 tankar kring ”Inspiration till en hållbar livsstil

 1. Pingback: 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016 – Klimatinfo

 2. Anne

  Grattis till nomineringen, det är ni värda. Jag har läst bloggen sedan innan julen och ni har väglett och inspirerat mig hela vägen och tiden. Texterna är välskrivna och ni har varit personliga som delat med era kunskap, insikter och erfarenheter. Tack!

  Svara
 3. Hanna

  Ja, grattis igen! Kul att ni hittade in till mig. Det är en diger lista att ta sig igenom men jag hittar flera guldkorn där. Kul!

  Svara

Lämna ett svar